Plată și livrare

Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport şi ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalitatea de plată este prin ramburs - plata se face în numerar (RON) la livrare în momentul primirii/ridicarii coletului sau online prin card bancar de credit/debit.

Modalitatea de livrare este curieratul rapid prin intermediul partenerului nostru Fan Courier sau ridicarea direct de la sala de escaladă Galactic Gym.

Taxele de curierat variază pentru un colet, in functie de greutatea si valoarea rambursului. Taxele depind de localitatea de destinatie dar si de greutatea coletului si valoarea lui. Taxele de curierat rapid cuprind taxele de transport si cele de ramburs a banilor.

Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 72 ore (în zilele lucrătoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. În condiții speciale, ne asumăm își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale din contul tau, ca apoi livrarea sa se faca la adresa de livrare completata de tine in formularul de comanda sau la adresa de livrare comunicata telefonic (in cazul in care difera de cea din formularul de comanda).

Comanda NU va fi livrata decat dupa contactarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine in pagina userului cu care te-ai inregistrat pe site nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu vei putea fi contactat telefonic si nici pe e-mail in termen de 3 zile, comanda va fi anulata.

Nu livram la post restant.

SC Wild Shop SRL nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

SC Wild Shop SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv SC Wild Shop SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz SC Wild Shop SRL va informa clientul asupra situației create.